Bouwbedrijf Zandvoort

Voor al uw bouwklussen

Zoekt u in Zandvoort naar een ervaren en vakkundig bouwbedrijf? Omdat u bijvoorbeeld een dakkapel wenst? Of is het nu eindelijk tijd om een schuur te laten bouwen? Misschien wilt u uw keuken wel laten verbouwen. Alles is bij ons mogelijk. Wie zijn wij? Menger Bouw is de naam. Wij zijn uw ideale partner in Zandvoort, van nieuwbouw tot renovatie. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer of zolder verbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk en helpen zowel particulieren als bedrijven. Lees verder om meer te weten te komen over onze aanpak in Zandvoort.

Zandvoort

De diensten van ons bouwbedrijf in Zandvoort

Zoals gezegd, ons bouwbedrijf pakt elke klus op. Zo kunnen wij u in Zandvoort onder andere bijstaan als u uw:

  • Zolder wilt laten verbouwen
  • Keuken wilt laten verbouwen
  • Badkamer wilt laten verbouwen
  • Dak wilt verrijken met een dakkapel
  • Gewenste garage wilt laten bouwen

Moeten er complete nieuwe onderdelen in, op of aan uw woning of bedrijfspand gemonteerd worden of heeft u ons nodig voor een renovatie? Vertel ons uw wensen en wij verwezenlijken deze. Dit doen wij binnen de met u afgesproken tijd, voor een klein prijsje en met oogverblindend resultaat. Uiteraard gebruiken wij hiervoor de beste bouwmaterialen en zijn al onze vakmensen VCA gecertificeerd. Schakel ons nu in vanuit Zandvoort!

Schakelt u ons in voor nieuwbouw of juist renovatie?

Of wij nu iets bij u mogen bouwen, verbouwen of renoveren in Zandvoort; wij hanteren altijd dezelfde kernwaarden. Zo bieden wij u één vast aanspreekpunt. Onze vakmensen worden daardoor vertrouwde gezichten voor u. Dat werkt erg prettig. Moet er iets veranderd worden in het traject? Dan communiceren wij daar helder over. Gaat er iets mis? Dan bereikt u ons direct via onze 24-uurs storingstelefoon. Ongeacht of wij nu uw badkamer, keuken of zolder verbouwen. Maar ook als wij een dakkapel mogen plaatsen of een tuinhuis bij u bouwen.

Wenst u een dakkapel of mogen wij uw hele zolder verbouwen?

Graag horen wij wat uw wensen in Zandvoort zijn. Wenst u enkel een nieuwe dakkapel? Of mogen wij de gehele zolder verbouwen? Staat de badkamer verbouwen ook op uw wensenlijstje? Of geniet de keuken verbouwen prioriteit? Of u nu een aanbouw of een renovatie voor ons heeft klaarliggen, ons bouwbedrijf pakt de klus graag aan. U bereikt bouwbedrijf Menger Bouw via 0255-516527 en info@mengerbouw.nl. Wij helpen u graag aan het mooiste maatwerk in Zandvoort!

BEL ONS