Over ons

Over Menger Bouw

Menger Bouw is een bouwbedrijf in IJmuiden (gemeente Velsen). Sinds 2001 zijn wij hier gevestigd in het havengebied. Wij zijn gespecialiseerd in bouw en verbouw op maat, voor zowel particulieren, bedrijven als organisaties. Woningaanpassingen, verbouwingen, renovaties en nieuwbouw. We hebben onder andere contractafspraken met VvE’s en woningcorporaties. We staan voor die afspraken 24/7 klaar.

Snelle en goede service. Flexibiliteit die staat.

Een hecht team van vakmensen

We hebben een hecht team van vakmensen om ons heen verzameld. En naast ons eigen team hechten we ook veel waarde aan de samenwerking met onze co-makers. Door deze samenwerkingen kunnen we onze opdrachten zorgvuldig voorbereiden en uitvoeren. Complete ontzorging. Het is voor ons het uitgangspunt voor de door ons uit te voeren werkzaamheden. Bovendien zijn wij een gecertificeerd leerbedrijf. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Onze opdrachtgevers zijn woningbouwverenigingen, particulieren, (lokale) overheden, zorginstellingen, verzekeraars en makelaars.

Onze diensten bestaan uit het plaatsen van dakkapellenWe realiseren uw aanbouwproject. We renoveren of plaatsen nieuwe keukens en badkamers. En zelfs uw hele woning als dat uw wens is. Ook hebben we veel ervaring met het plaatsen van kozijnen en deuren. En wilt u nieuwbouw laten plaatsen? Bijvoorbeeld een woningschuur, garage of tuinhuis? Dat is geen enkel probleem.

Voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voeren we woningaanpassingen uit voor bijvoorbeeld zorginstellingen, overheden, woningcorporaties en particulieren. Zo dragen we zorg voor zorgeloos wonen.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.

Ons servicegebied

Hoewel Mengerbouw voor een leuke klus graag wat verder rijdt zijn wij voornamelijk actief in- en rondom de volgende plaatsen: IJmuiden, Heemskerk, Beverwijk, Wijk aan Zee, Velsen, Santpoort, Velserbroek, Spaarndam, Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Assendelft en Zandvoort.

BEL ONS