Renovatie

Wij renoveren op maat

Zoekt u naar een bouwbedrijf dat uw renovatie precies zo realiseert als u wenst? Kies dan voor Menger Bouw. Wij zijn gevestigd in IJmuiden en werken in de ruime regio. Wat ons onderscheidt van andere bouwbedrijven, is dat wij zeer klantspecifiek werken. Wij bieden geen standaard oplossingen, maar leveren maatwerk. Voordat wij starten met het daadwerkelijke renoveren, spreken wij uw wensen uitvoerig met u door. Hiedoor krijgen wij een duidelijk beeld van wat u met de renovatie wenst te bereiken. En voor u is het helder wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Bent u benieuwd naar onze diensten, werkwijze en prijzen? Neem vrijblijvend contact met ons bouwbedrijf op via 0255-516527. Dan realiseren wij graag binnenkort die gewenste renovatie!

Een renovatie van A tot Z

Als de vakmensen van Menger Bouw een renovatie mogen uitvoeren, dan zorgen zij dat dit van het begin tot het eind zorgvuldig en volgens uw wensen gebeurt. Om dit te bereiken werken wij zeer transparant. U komt daardoor ook niet voor nare verrassingen achteraf te staan. Gebeurt er tijdens de renovatie helaas iets onverhoopts, waardoor het project vertraging oploopt? Of moeten er alternatieve oplossingen dan vooraf gepland gezocht worden? Dan zorgen wij altijd voor een passende doch betaalbare oplossing. Constateert u zelf gebreken gedurende of na het project? Dan kunt u contact opnemen met onze storingstelefoon. Die is 24 uur per dag bereikbaar. U begrijpt, wij staan te allen tijde voor u klaar. Wij beschouwen een klus pas volledig voltooid als u compleet tevreden bent met het resultaat.

renovatie

Wat mogen wij renoveren?

Menger Bouw bestaat al sinds 2001. Onze vakmensen hebben daardoor al jarenlang ervaring met het renoveren van allerhande onderdelen en elementen. Omdat wij zowel particulieren als bedrijven helpen, is ons scala aan ervaring zeer ruim. Hierbij enkele projecten die wij volledig kunnen renoveren:

  • Zolder
  • Keuken
  • Tuinhuis
  • Badkamer
  • Schuur/garage

Schakel ons in voor uw renovatie

Staat uw gewenste renovatie niet in het bovenstaande lijstje? Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben vrijwel elk element van een woning of pand al eens mogen renoveren. U kunt dus met al uw renovatie klussen bij ons terecht. Denkt u erover na om uw woning (deels) te renoveren? Geef uw wensen vrijblijvend aan ons door. Vertel ons wat wij voor u mogen betekenen via telefoonnummer 0255-516527. Of stuur een e-mail naar info@mengerbouw.nl. Wij stellen vrijblijvend een offerte op voor uw renovatie.

BEL ONS