Dakkapel

Specialist in dakkapellen

Wilt u een dakkapel op uw woning laten plaatsen? In dat geval is het een uitstekend idee om een beroep te doen op Menger Bouw. Al sinds 2001 zorgen wij vanuit onze thuisbasis in IJmuiden voor dakkapellen die woningen van bijzondere allure voorzien. Lees snel verder om te ontdekken wat dakkapellen nog altijd bijzonder populair maakt, en waarom u de levering en montage van uw dakkapel het beste kunt overlaten aan Menger Bouw.

Een nieuwe dakkapel: uw voordelen en mogelijkheden

Een dakkapel biedt u een aantal interessante voordelen. Voor veel van onze klanten is de toename van de hoeveelheid licht en ruimte de belangrijkste reden om hun woning van een opbouw te voorzien. Een rommelige zolder wordt opeens uitermate geschikt om als extra slaapkamer of rommelzolder te gebruiken! Een prettig neveneffect is dat uw woning een mooie waardestijging ondergaat. En ten slotte is een zorgvuldig uitgekozen en hoogwaardig gemonteerde variant ook nog eens een lust voor het oog. Wat betreft materiaalkeuze is kunststof erg populair binnen onze klantenkring. Dit is niet verbazingwekkend. Hiermee bent u gegarandeerd van een toevoeging aan uw woning die lang meegaat en die eenvoudig schoon te houden is. Een andere optie is hout. Deze uitvoering vraagt wat meer onderhoud, maar heeft wel die bijzondere traditionele, warme uitstraling. Bovendien is hout eenvoudig van een andere kleur te voorzien.

Een dakkapel van Menger Bouw is als de kroon op uw woning

U begrijpt: een dakkapel biedt u vele voordelen. En dat is al helemaal het geval als u Menger Bouw inschakelt voor de levering en montage ervan. Want ongeacht het type opbouw waar uw voorkeur naar uitgaat, bij Menger Bouw weet u zich altijd verzekerd van een zeer hoogwaardig product dat aan al uw wensen voldoet. Wij gebruiken namelijk alleen de meest degelijke materialen, van uitsluitend gerenommeerde merken.

Uiteraard met uitstekende garantievoorwaarden. Alle andere redenen om voor Menger Bouw te kiezen op een rijtje, dat ziet er als volgt uit:

  • Wij kunnen uw dakkapel volledig op maat maken
  • Ruime ervaring met het plaatsen van elk type kapel
  • Professioneel advies, bijvoorbeeld over kleurstelling en materiaal (indien gewenst)
  • Snelle montage, maar nooit ten koste van kwaliteit
  • Onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat

dakkapel

Dakkapel offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! En wel door te bellen met 0255-516527 of door een mailtje te sturen naar info@mengerbouw.nl. Wij zijn dé specialist voor uw dakkapel in IJmuiden, Heemskerk, Beverwijk, Wijk aan Zee, Velsen, Santpoort, Velserbroek, Spaarndam, Bloemendaal, Haarlem, Amsterdam, Assendelft en Zandvoort.

BEL ONS