Tuinhuis bouwen

Wij maken uw tuin compleet

Zoekt u naar een bouwbedrijf dat precies dat tuinhuis kan bouwen dat u voor ogen heeft? Kies dan voor de vakmensen van Menger Bouw. Wij zijn al sinds 2001 gespecialiseerd in zowel particuliere bouw als projectbouw in de ruime omgeving van IJmuiden. Wij bouwen niet zomaar iets. Wij realiseren precies datgene dat de opdrachtgever wilt hebben. Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een klein of groot tuinhuis? Geef aan ons uw wensen door. Zodra wij samen met u het ideale plaatje compleet hebben, dan beginnen wij uw tuinhuis te bouwen.

Prieel, schuur of tuinhuis bouwen

Als u door de vakmensen van Menger Bouw een tuinhuisje, prieel of schuur laat bouwen, dan is dit nooit standaard. Wij leveren namelijk maatwerk. Voordat wij beginnen aan uw tuinhuis, bespreken wij uitvoerig met u uw wensen door. Waar wilt u het gebouw voor gebruiken? Puur voor recreatie, of wilt u er ook iets in kunnen opbergen? Moet het er bijzonder aantrekkelijk uitzien, of heeft het vooral een praktische functie? Bespreek met ons uw wensen, dan bieden wij u een scala aan mogelijkheden. Alles wat we vervolgens afspreken noteren wij uitvoerig. Deze transparante werkwijze ziet u ook terug als wij beginnen met bouwen. Van het begin tot het eind houden wij u op de hoogte van de voortgang. Komt er iets tussen waardoor het eerder geplande verloop in het geding komt? Dan kunt hiervoor 24 uur per dag onze storingstelefoon benaderen. Wij realiseren dan een snelle en betaalbare oplossing. Wij zetten alles op alles om uw gewenste tuinhuis tijdig en precies naar uw wens op te leveren.

Binnen uw budget een tuinhuis bouwen

Menger Bouw is niet zomaar een bouwbedrijf. Wij kijken grondig naar uw wensen en denken desgewenst met u mee. Uiteraard houden wij hierbij uw budget centraal. Hierbij nog enkele andere voordelen waar u van profiteert als u ons kiest als uw bouwbedrijf:

  • Ons werk is altijd volledig maatwerk
  • Ons bouwbedrijf bestaat sinds 2001
  • Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd
  • Ons bouwbedrijf is een gecertificeerd leerbedrijf
  • Onze specialisten staan klaar voor particulieren en bedrijven

tuinhuis bouwen

Wanneer mogen wij beginnen met bouwen?

Geef ons uw wensen aangaande uw nieuwe tuinhuis door. Menger Bouw is hiervoor zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Bel naar 0255-516527 of mail naar info@mengerbouw.nl. Wij vertellen u dan graag wat de mogelijkheden zijn en komen graag uw ideale tuinhuis bouwen.

BEL ONS