Bouwbedrijf Wijk aan Zee

Gun uzelf absolute topkwaliteit

Wilt u in Wijk aan Zee een beroep doen op een bouwbedrijf? Gun uzelf dan de topkwaliteit die Menger Bouw keer op keer weet te leveren. Wij bestaan inmiddels alweer ruim vijftien jaar en hebben in de periode sinds onze oprichting een zeer uitgebreid, gevarieerd en tevreden klantenbestand opgebouwd. Zo worden wij ingeschakeld door onder meer particulieren, bedrijven, gemeenten en (woningbouw)verenigingen, voor zeer uiteenlopende soorten projecten. Een badkamer of keuken verbouwen bijvoorbeeld. Het realiseren van een dakkapel. Of een zolder verbouwen. Interesse in ons bouwbedrijf? Bel 0255-516527 voor een vrijblijvende offerte. Of lees verder en ontdek wat wij in Wijk aan Zee nog meer voor u kunnen betekenen.

Wat mag het worden in Wijk aan Zee: anders, groter of allebei?

Heeft u in Wijk aan Zee behoefte aan extra ruimte? In dat geval kunnen wij onder meer een schuur, garage of tuinhuis voor u realiseren. Net als een fraaie dakkapel of een ander soort aanbouw. Kies bijvoorbeeld voor een variant van kunststof: makkelijk te onderhouden, toekomstbestendig en bij Menger Bouw in zeer uiteenlopende kleuren te verkrijgen. Maar ook voor een renovatie zit u bij ons helemaal goed. Wij kunnen bijvoorbeeld uw keuken of badkamer verbouwen en transformeren tot een gedroomd eindresultaat. Maar wij worden ook regelmatig ingeschakeld om een zolder te verbouwen, een renovatie aan een dak te uit te voeren of woningaanpassingen in het kader van de WMO te verzorgen. Om welke reden stuurt u ons naar Wijk aan Zee?

Vijf redenen om voor ons bouwbedrijf te kiezen

Als wij bij u een schuur, garage of tuinhuis mogen bouwen of een renovatie bij u mogen uitvoeren, bent u in Wijk aan Zee verzekerd van de volgende voordelen:

  • Wij leveren gedurende het hele proces, van advies tot afwerking, maatwerk
  • Concurrerende tarieven
  • Zeer vakbekwame bouwspecialisten
  • Het gebruik van de meest degelijke en duurzame bouwmaterialen
  • De beschikbaarheid van een permanent bereikbare storingstelefoon

Wijk aan Zee

Vraag vanuit Wijk aan Zee direct uw vrijblijvende offerte aan!

Een tuinhuis, keuken of badkamer verbouwen in Wijk aan Zee. Een schuur of garage bouwen. Uw woning verrijken met een dakkapel. Een zolder verbouwen. Allemaal voorbeelden van projecten die u aan een echte bouwexpert over wilt laten. Menger Bouw dus! Wilt u ook gebruikmaken van onze vakmensen? Neem voor een vrijblijvende offerte telefonisch contact op via 0255-516527 of stuur een mailtje naar info@mengerbouw.nl. Wij zijn het flexibele bouwbedrijf waar u in Wijk aan Zee naar op zoek bent!

BEL ONS