Bouwbedrijf Haarlem

Behoeft u een bouwbedrijf?

Zoekt u in Haarlem naar een bouwbedrijf voor een nieuwbouwproject of renovatie? Schakel dan de vakmensen van Menger Bouw in. Wij zijn de flexibele partner voor zowel particulieren als bedrijven. Wij plaatsen net zo graag één enkele dakkapel in Haarlem, als dat wij voor een hele woonwijk elke keuken, badkamer en zolder verbouwen. Naast deze klussen in, op en aan woning, kan ons bouwbedrijf ook ingeschakeld worden voor projecten buitenshuis. Zo willen wij graag uw garage, schuur of tuinhuis bouwen. Geef via telefoonnummer 0255-516527 aan ons door wat wij mogen realiseren bij u in Haarlem.

Wat ons bouwbedrijf in Haarlem realiseert

In Haarlem hebben wij al diverse projecten mogen oppakken. De ene keer mochten we een complete keuken verbouwen. De andere keer wenste de opdrachtgever een dakkapel. Ook hebben we vaak een badkamer mogen verbouwen, precies volgens de wensen van de bewoner. Een zolder verbouwen is niet zomaar gebeurd. Gelukkig realiseren veel mensen dit. Zij schakelen hiervoor dan ook graag de vakmensen van Menger Bouw in. Naast dit soort projecten, zijn wij ook in te schakelen voor klussen op uw erf of in uw tuin. Zo hebben wij al regelmatig een garage mogen bouwen. Wilt u ook dat wij een praktische schuur bouwen? Of heeft u liever dat wij een sfeervol tuinhuis bouwen? Bij Menger Bouw kan het allemaal.

Onze kernwaarden bij een renovatie

Als wij worden ingezet voor een renovatie, maar natuurlijk ook bij een nieuwbouwproject, houden wij enkele kernwaarden hoog in het vaandel. Hierbij enkele van deze punten op een rij:

  • Wij bieden maatwerk
  • Wij hebben een 24-uurs storingstelefoon
  • Wij werken voor particulieren en bedrijven
  • Wij pakken zowel grote als kleine projecten op
  • Wij werken enkel met VCA gecertificeerde vakmensen

U bent wellicht benieuwd naar wat wij als grote en kleine projecten in Haarlem zien. Bij grote projecten kunt u denken aan een zolder, keuken of badkamer verbouwen. Ook een tuinhuis, garage of schuur bouwen is niet niks. Het verandert immers het gehele aanzicht van uw erf of tuin. Kleinere opdrachten zijn bijvoorbeeld een renovatie of het plaatsen van een dakkapel. Echter, hoe groot of klein de klus ook is in Haarlem, onze medewerkers pakken elke opdracht met evenveel passie, enthousiasme en vakmanschap op.

Haarlem

Als u uw badkamer, keuken of zolder wilt verbouwen

Graag horen onze specialisten wat zij voor u mogen betekenen in Haarlem. U kunt ons bouwbedrijf bereiken via telefoonnummer 0255-516527 en e-mailadres info@mengerbouw.nl. Benader ons vandaag nog vanuit Haarlem en maak kennis met bouwbedrijf Menger Bouw.

BEL ONS