Bouwbedrijf Bloemendaal

Over bouwbedrijf Menger Bouw

U hoeft niet verder te zoeken naar een bouwbedrijf in Bloemendaal. U bent namelijk terecht gekomen op de website van Menger Bouw. Wij zijn een zeer flexibel inzetbaar en ervaren bouwbedrijf. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven. Wij pakken klussen in de nieuwbouw op, maar ook renovatie is ons niet vreemd. Wenst u een dakkapel in Bloemendaal? Of wilt u uw keuken laten verbouwen? Wij pakken elke klus op. Of u nu uw gehele badkamer wilt verbouwen of een kleine make-over voor uw woning wenst. Wij komen uw zolder verbouwen, maar worden net zo graag ingeschakeld om een garage, schuur of tuinhuis te bouwen. Waar heeft u ons voor nodig? Bel telefoonnummer 0255-516527 vanuit Bloemendaal en geef het aan ons door.

Eerdere klussen van ons bouwbedrijf in Bloemendaal

Menger Bouw is al regelmatig ingeschakeld in Bloemendaal. Bijvoorbeeld om een badkamer te verbouwen. Een nieuwe look, praktische elementen toevoegen: wij realiseren precies dat wat u wenst. Dit geldt ook als wij een keuken verbouwen. Onze vakmensen volbrengen de klus tijdig, netjes en correct afgewerkt. Natuurlijk is dit niet anders als wij een dakkapel plaatsen, een renovatie uitvoeren of een zolder verbouwen. Wij werken altijd met de beste materialen. Dit doen wij zowel binnen als buiten uw woning. Ook als wij een garage of schuur bouwen of ingeschakeld worden om een tuinhuis te bouwen, weet u zeker dat wij met materiaal van hoogwaardige kwaliteit werken.

Waarom Menger Bouw kiezen voor een renovatie?

Ons bouwbedrijf houdt enkele belangrijke kenmerken vast. Al onze gewaardeerde medewerkers zijn zich hiervan bewust. Wilt u dus dat wij een renovatie voor u uitvoeren?

Wenst u dat wij een dakkapel plaatsen? Of mogen wij een tuinhuis, garage of schuur bouwen op uw erf in Bloemendaal? Dan geniet u van de volgende zekerheden:

  • U geniet van klantspecifiek maatwerk
  • U bereikt onze storingstelefoon 24 per dag
  • U kunt bij ons terecht als particulier en bedrijf
  • U kiest voor een gecertificeerd leerbedrijf als partner
  • U laat VCA gecertificeerde vakmensen uw klus realiseren

Is dit wat u wenst in Bloemendaal? Neem dan nu contact op met Menger Bouw!

bloemendaal

Besluit nu uw badkamer, keuken of zolder te verbouwen

Wij zijn benieuwd naar welke klus u in Bloemendaal voor ons klaar heeft liggen. Geef uw wensen vrijblijvend aan ons door. Dit kan telefonisch per 0255-516527. Mailt u liever? Stuur dan uw verzoek naar e-mailadres info@mengerbouw.nl. Bouwbedrijf Menger Bouw realiseert graag uw nieuwbouwproject of renovatie in Bloemendaal.

BEL ONS