Bouwbedrijf Beverwijk

De aannemer die aan al uw eisen voldoet

Wilt u in Beverwijk een bouwbedrijf inschakelen? Dan heeft u ongetwijfeld een aantal eisen in gedachten waar uw aannemer aan moet voldoen. De belangrijkste is natuurlijk dat u van tevoren zeker weet dat uw wensen in Beverwijk probleemloos naar het gedroomde eindresultaat vertaald worden. Een schitterende nieuwe dakkapel bijvoorbeeld. Of een perfect uitgevoerde renovatie van uw keuken of badkamer. Daarnaast is een goede service belangrijk. Net als betrouwbaarheid, een scherpe prijs en een efficiënte werkwijze. Met Menger Bouw heeft u in Beverwijk het bouwbedrijf gevonden dat moeiteloos aan deze eisen voldoet. Lees snel verder en ontdek alle mogelijkheden.

Van alle markten thuis

Wij zijn al sinds 2001 actief als bouwbedrijf en hebben vanaf dat moment een zeer divers klantenbestand opgebouwd. Zo worden wij in Beverwijk ingeschakeld door onder meer particulieren, bedrijven en woningcorporaties. Bijvoorbeeld om:

  • Een badkamer te verbouwen
  • Houtrot te herstellen
  • Daken van renovatie te voorzien
  • Een zolder te verbouwen
  • Een keuken te verbouwen
  • Een schuur of garage te bouwen
  • Een dakkapel te plaatsen

Staat de specifieke klus die u in Beverwijk in de planning heeft staan hier niet tussen? Geen zorgen! Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wij bespreken graag met u wat wij ongetwijfeld ook voor u kunnen betekenen.

Beverwijk

Maak in Beverwijk kennis met onze bouwspecialisten

Wij realiseren ons maar al te goed dat veelzijdigheid niet hetzelfde is als kwaliteit. Toch hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken over het eindresultaat. Dat is namelijk altijd zeer hoogwaardig. Ongeacht of u door ons een tuinhuis laat bouwen of uw zolder laat verbouwen. Ons bouwbedrijf beschikt inmiddels over veertien werknemers (indien noodzakelijk zelfs 30) die stuk voor stuk zeer gedreven en vakkundig zijn. Zij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Bovendien beschikken al onze medewerkers over het VCA-keurmerk, zodat u de garantie heeft dat wij bijvoorbeeld uw tuinhuis, schuur, garage, keuken of badkamer verbouwen op een manier die volledig veilig en verantwoord is.

Onze contactgegevens

Wat mogen wij in Beverwijk voor u realiseren? Wilt u een schuur of garage laten bouwen? Uw zolder of badkamer verbouwen? Zoekt u in Beverwijk een bouwexpert die eindelijk de dakkapel die u al zo lang in op uw wensenlijstje heeft staan snel weet te realiseren? Of wilt u na al die jaren toch eindelijk eens uw keuken laten verbouwen? Een renovatie van uw bedrijfsruimte wellicht? Laat het met een gerust hart over aan Menger Bouw! U vraagt vanuit Beverwijk een vrijblijvende offerte aan via telefoonnummer 0255-516527 of door te mailen naar info@mengerbouw.nl.

BEL ONS