In opdracht van een klant uit de Velserbroek hebben wij een badkamer gerenoveerd. De klant was bij een gerenommeerde showroom geweest voor tekeningen en sanitair. Daarna hebben zij hun wensen van de badkamerrenovatie aan ons voorgelegd en zijn we begonnen met het plannen van de werkzaamheden.

Badkamerrenovatie verloopt volgens planning

Bij Menger Bouw werken we altijd met en volgens planning. Allereerst zijn we de badkamer met beleid gaan slopen. Onder andere het bad kwam in de nieuwe situatie niet meer terug. Maar ook de vloer- en wandtegels, de douchecabine, verwarming en de wastafel zijn verwijderd. Daarna is de vloerverwarming aangebracht. De wanden en plafond zijn gestukadoord en de vloer en wanden zijn opnieuw betegeld. Na het plaatsen van het sanitair is de badkamerrenovatie afgerond. Onherkenbaar ten opzichte van de oude situatie.

Werkzaamheden met partners

De werkzaamheden zijn uitgevoerd in samenwerking met onze installatiepartners, Tol & ZN Installatiebedrijf BV en Elektrotechnisch Installatiebedrijf J. de Waard en Zonen BV. Dat Menger Bouw ook in kleine ruimtes, op de vierkante meter perfect uit de voeten kan, blijkt wel uit het eindresultaat. Een tevreden klant die mag gaan genieten van een moderne badkamer.

Resultaat? Een zeer tevreden klant

 Bent u ook van plan om uw badkamer te renoveren. Of heeft u een andere soort verbouwing in het verschiet? Neem dan contact met ons op. In een gesprek maken we graag aan u duidelijk wat de mogelijkheden zijn.

Menger Bouw. Flexibiliteit staat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEL ONS