Bouwbedrijf Spaarndam

Als u een bouwbedrijf behoeft

Heeft u een bouwbedrijf nodig in Spaarndam? Voor een renovatie bijvoorbeeld? Omdat u behoefte heeft aan een dakkapel? Schakel dan de vakmensen van bouwbedrijf Menger Bouw in. Wij zijn ervaren, flexibel inzetbaar en werken transparant. Bij ons komt u niet voor nadelige verrassingen achteraf te staan. Wilt u uw keuken laten verbouwen in Spaarndam? Zoekt u een partij die een tuinhuis kan bouwen? Wenst u dat onze vakman uw badkamer komt verbouwen? Zoekt u een specialist die een schuur of garage kan bouwen? Of heeft u onze hulp nodig omdat u uw zolder wilt laten verbouwen? Wat uw wens ook is, neem contact met ons op vanuit Spaarndam via telefoonnummer 0255-516527.

De werkwijze van ons bouwbedrijf in Spaarndam

Wij zijn voor allerhande klussen in te schakelen in Spaarndam. Ten eerste kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht. Zo willen we graag in één woning de badkamer verbouwen, maar vinden we het ook prima om elk huis in een woonwijk van een dakkapel te voorzien. Een tweede belangrijk aspect van onze werkwijze is dat wij met de beste materialen werken. Of wij nu uw keuken verbouwen in moderne stijl of een klassiek tuinhuis bouwen: wij zorgen ervoor met de nieuwste middelen te werken. Dus zoekt u naar een bewezen, betrouwbaar én betaalbaar bouwbedrijf in Spaarndam? Laat dan de vakmensen van Menger Bouw die renovatie uitvoeren, uw zolder verbouwen of een garage/schuur bouwen.

Wat wij kunnen betekenen bij een renovatie

Uw wensen staan bij ons voorop. Heeft u dus een renovatie in gedachten? Dan horen wij graag wat wij voor u mogen betekenen.

Dit geldt uiteraard ook als u een dakkapel wenst of onze vakmensen een tuinhuis, garage of schuur wilt laten bouwen. Wij begrijpen echter heel goed dat u misschien niet precies weet wat er zoal mogelijk is bij uw woning in Spaarndam. Laat ons u daarom desgewenst adviseren. Wij kunnen u aan de juiste oplossing helpen, want:

  • Wij bieden maatwerk
  • Wij zijn VCA gecertificeerd
  • Wij hebben sinds 2001 ervaring
  • Wij zijn een gecertificeerd leerbedrijf
  • Wij hebben ervaring met kleine en grote projecten

Spaarndam

Laat ons uw badkamer, keuken of zolder verbouwen

Graag horen wij welke klus u voor ons heeft klaarliggen in Spaarndam. Wij pakken deze met veel enthousiasme en ervaring op. U kunt ons telefonisch bereiken door telefoonnummer 0255-516527 te bellen. Mailen mag naar e-mailadres info@mengerbouw.nl. Of u nu een kleine renovatie of grootschalig nieuwbouwproject van ons wenst: Menger Bouw is uw veelzijdige bouwbedrijf in Spaarndam.

BEL ONS