Bouwbedrijf Santpoort

De professionele aannemer waarnaar u op zoek bent

Bent u zich in Santpoort aan het oriënteren op een bouwbedrijf? Omdat u een dakkapel of garage wilt laten bouwen bijvoorbeeld? Of wilt u uw keuken, zolder of badkamer verbouwen? Menger Bouw is de naam van de professionele aannemer waarnaar u op zoek bent! Wij onderscheiden ons door hoogwaardige kwaliteit, veelzijdigheid, ervaring en concurrerende tarieven. Wilt u in Santpoort snel de beschikking hebben over een geheel vrijblijvende offerte? Bel ons dan direct via 0255-516527.

Van renovatie tot nieuwbouw

De klussen waarvoor wij in Santpoort uitgeschakeld worden, zijn zeer divers. Net als het type klant dat wij van dienst mogen zijn. Zo huren particulieren ons bouwbedrijf in wanneer ze hun keuken willen laten verbouwen, of wanneer ze hun woning in Santpoort van meer ruimte en licht willen voorzien met een dakkapel. Of omdat ze een schuur, garage of tuinhuis willen laten bouwen. Maar ook woningbouwverenigingen uit Santpoort en omstreken doen graag een beroep op ons. Om snel in meerdere woningen een badkamer te verbouwen bijvoorbeeld. Daarnaast komen wij ook bij bedrijven regelmatig over de vloer. Soms om een renovatie aan daken en gevels te verzorgen, in andere gevallen om kantoorruimtes te verbouwen. U begrijpt: als het op bouwen en verbouwen aankomt zijn wij van alle markten thuis.

santpoort

Geen loze beloftes

Wij beloven niet alleen kwaliteit, wij maken deze belofte ook waar. Zo werken wij uitsluitend met producten en materialen van de meest gerenommeerde merken. Keukens van Bruynzeel en Keller bijvoorbeeld. Bovendien zijn alle medewerkers van ons bouwbedrijf uitstekend opgeleid, zodat u zeker weet dat wij op een vlekkeloze wijze uw badkamer, zolder of keuken verbouwen. Daarnaast beschikken al onze bouwexperts over een VCA-certificaat. Dit geeft u de garantie dat elke renovatie, aanbouw of nieuwbouw netjes volgens de richtlijnen verloopt. Andere redenen om in Santpoort om voor Menger Bouw te kiezen zijn de volgende:

  • U krijgt de beschikking over een vast contactpersoon
  • Wij bieden professioneel bouwadvies op maat
  • Wij verzorgen ook woningaanpassingen in het kader van de WMO
  • Wij beschikken over een storingslijn die altijd bereikbaar is
  • Een gedetailleerde en scherpe offerte vooraf

Stuur ons naar Santpoort!

Een schuur, garage of tuinhuis bouwen. Een keuken of badkamer verbouwen. Een kantoorruimte van renovatie voorzien. Een dakkapel plaatsen of zolder verbouwen. Deze en nog veel meer projecten laat u in Santpoort met een gerust hart over aan Menger Bouw! Vraag vanuit Santpoort direct uw vrijblijvende offerte aan via telefoonnummer 0255-516527 of door een mailbericht te sturen naar info@mengerbouw.nl.

BEL ONS