Keuken verbouwen

Wij maken uw keukenwensen waar!

Wilt u uw keuken laten verbouwen en bent u op zoek naar het bouwbedrijf dat deze klus volledig naar wens kan uitvoeren? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan Menger Bouw! Als echte keukenspecialist kunnen wij zowel hoogwaardige nieuwe keukens plaatsen als bestaande keukens verbouwen. Breng gerust een bezoek aan onze showroom, of bel voor meer informatie of een offerte eens met 0255-516527.

Precies naar wens uw keuken verbouwen

Menger Bouw levert en monteert keukens in alle soorten en maten: van moderne keukens met een in het oog springend kookeiland tot klassieke landelijke varianten in bijvoorbeeld U- of L-vorm. Geef uw persoonlijke voorkeuren aan ons door en wij zorgen voor een ideale oplossing! Weet u alleen dát u uw keuken wilt gaan laten verbouwen, maar nog niet hoe u dit voornemen wilt gaan vormgeven? Geen probleem! Wij staan u met alle plezier bij met professioneel advies en een dito ontwerp. Bovendien leveren en monteren wij uitsluitend keukens en keukenonderdelen van de meest gerenommeerde merken. Zo hebben wij een breed scala aan keukens van Keller en Bruynzeel in ons assortiment. Allebei van Nederlandse makelij en een garantie voor duurzame kwaliteit!

Verbouwen in het kader van de WMO

Menger Bouw weet niet alleen raad met uiteenlopende uiterlijke en esthetische voorkeuren. Ook voor specifieke functionele wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij ruime ervaring met woningaanpassingen in het kader van de WMO. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij een in hoogte verstelbare en onderrijdbare keuken kunnen realiseren (ook bij bestaande keukens), zodat ook rolstoelgebruikers optimaal van de keuken gebruik kunnen maken. Verbouwen op maat is bij ons de norm!

Vakmensen komen uw keuken verbouwen

Ongeacht de kwaliteit van de keuken zelf zult u hier alleen plezier aan beleven als deze foutloos wordt gemonteerd. Ook dat zit bij Menger Bouw wel goed. De keukenspecialisten die bij u komen verbouwen zijn namelijk stuk voor stuk:

  • Uitstekend opgeleid
  • Ervaren
  • VCA-gecertificeerd
  • Klantvriendelijk en servicegericht
  • Perfectionistisch

keuken verbouwen

Uw keuken laten verbouwen? Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!

U heeft inmiddels een redelijk goed beeld gekregen van onze kernkwaliteiten. Maar vanzelfsprekend staan wij met alle plezier voor u klaar om eventuele overige vragen te beantwoorden. U bereikt ons door te bellen met 0255-516527. Natuurlijk zijn wij ook per mail bereikbaar, en wel via info@mengerbouw.nl. Langs deze kanalen kunt u ook gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Kies voor zekere kwaliteit en laat ons uw keuken verbouwen!

BEL ONS