Bouwbedrijf Assendelft

Bouwbedrijf nodig?

Bent u in Assendelft op zoek naar een professioneel bouwbedrijf? Schakel dan de bouwexperts van Menger Bouw in. Onze mensen zijn ervaren, vakkundig en betaalbaar. Wenst u een dakkapel op uw woning in Assendelft? Of mogen wij uw keuken verbouwen? Ook als u uw badkamer of zolder wilt laten verbouwen, zijn onze specialisten degenen die u zoekt. Wij realiseren uw wensen op, aan of in uw woning. En erbuiten! Zo kunnen wij ook prima ingeschakeld worden om een schuur, garage of tuinhuis te bouwen. Kortom, van nieuwbouw tot renovatie: Menger Bouw is uw bouwbedrijf. Schakel ons vanuit Assendelft in via 0255-516527!

Wat pakt ons bouwbedrijf in Assendelft allemaal op?

Menger Bouw heeft al diverse klussen in Assendelft naar wens volbracht. Laat ons bijvoorbeeld een:

  • Zolder verbouwen
  • Keuken verbouwen
  • Badkamer verbouwen
  • Dakkapel plaatsen
  • Tuinhuis bouwen
  • Garage bouwen
  • Schuur bouwen

Assendelft

Als u uw klus laat realiseren door Menger Bouw, dan bent u van een aantal zaken verzekerd. Zo zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Wij pakken zowel grote nieuwbouwklussen voor corporaties op als een kleine renovatie voor een particulier. Daarnaast hanteren wij één aanspreekpunt. Dit werkt voor u eenvoudig, klantvriendelijk en overzichtelijk. Wij maken duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. En uiteraard zijn al onze vakmensen VCA gecertificeerd. Wat mogen wij voor u betekenen in Assendelft?

Onze service bij een renovatie

Zoals gezegd maken wij duidelijke afspraken. Dit maakt het ons mogelijk maatwerk te leveren. Of wij nou een dakkapel plaatsen of een garage, schuur of tuinhuis bouwen. Ook weet u daardoor wat u van ons mag verwachten, binnen welke tijdsperiode en tegen welk bedrag. Vindt er onverhoopt toch iets plaats waardoor het traject in Assendelft vertraging ondervindt? Of moeten er andere oplossingen gevonden dan vooraf gepland? In zo’n geval kunt u 24 uur per dag onze storingstelefoon benaderen. Wij zoeken dan een spoedige en passende oplossing. Waarna wij weer met volle kracht en enthousiasme verder gaan uw badkamer, keuken of zolder te verbouwen!

Wanneer mogen wij uw keuken, badkamer of zolder verbouwen?

Heeft u een renovatie in de planning staan in Assendelft? Of is het tijd voor die dakkapel? Geef uw wensen door aan de specialisten van Menger Bouw. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons bouwbedrijf. Wenst u eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar 0255-516527 of mail naar info@mengerbouw.nl. Bouwbedrijf Menger Bouw realiseert graag wat u wenst in Assendelft!

BEL ONS