Zolder verbouwen

Hoogwaardig bouwen en verbouwen: onze specialiteit

Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf dat uw zolder kan verbouwen of renoveren? Dan bent u op de juiste plek aanbeland! Menger Bouw is een bouwbedrijf dat kan bogen op ruime ervaring, ook op het gebied van zolderverbouwingen. Een belangrijk voordeel van Menger Bouw is dat wij van alle markten thuis zijn op het gebied van bouwen en verbouwen. Hierdoor beschikt u altijd over een vaste contactpersoon gedurende de gehele verbouwing. Dit is wel zo efficiënt en minimaliseert de kans op problemen. Wilt u meer weten over de manier waarop wij te werk gaan? Of wilt u snel een offerte voor uw zolderverbouwing in huis hebben? Bel ons dan direct via telefoonnummer 0255-516527.

Op maat uw zolder verbouwen

Menger Bouw kiest niet voor standaard oplossingen, maar staat erom bekend op maat te verbouwen. Ongeacht of u ons inschakelt voor een kleine aanpassing of een totale renovatie. Wellicht heeft u al tot in detail voor ogen hoe u uw zolder eruit moet komen te zien. Uitstekend! Wij weten de specifieke voorkeuren van onze klanten keer op keer te vertalen naar het gedroomde eindresultaat. Het kan natuurlijk ook zijn dat u op dit moment alleen globale ideeën heeft over het doel van de verbouwing. Meer lichtinval bijvoorbeeld. Of een efficiëntere indeling. Ook dit is geen enkel probleem. Onze bouwspecialisten zorgen met veel plezier voor waardevol advies en even praktische als fraaie oplossingen. Zo kunnen wij natuurlijk zorgen voor een dakraam of dakkapel, voor meer licht en een mooi uitzicht. Ook het splitsen van uw zolder in meerdere (afgescheiden) ruimtes is geen enkel probleem. En natuurlijk houden wij tijdens het verbouwen rekening met alles wat belangrijk om een zolderruimte een prettige leefruimte te laten zijn, zoals optimale ventilatie en isolatie.

Uw zolder verbouwen voor meer ruimte

Heeft u behoefte aan meer leefruimte? Menger Bouw zorgt ervoor dat de vele mogelijkheden die een zolder te bieden heeft, ten volle benut worden. Zo worden wij regelmatig ingeschakeld om een zolder te verbouwen tot:

  • Extra slaapkamer
  • Kinderkamer
  • Hobbyruimte
  • Studeer- of werkruimte
  • Een washok of een functioneel ingerichte opslagruimte

zolder verbouwen

Uw zolder laten verbouwen? Vraag uw offerte direct aan!

Wilt u graag weten wat wij allemaal voor uw zolder kunnen betekenen? Neem dan eens contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat kan via telefoonnummer 0255-516527. Een mailbericht kunt u sturen naar info@mengerbouw.nl. Wij komen graag uw zolder verbouwen!

BEL ONS