Bouwbedrijf Velserbroek

Draag uw klus over aan ons bouwbedrijf

Zoekt u naar een bouwbedrijf in Velserbroek dat uw renovatie kan oppakken? Of zoekt u een kundige aannemer die uw keuken kan verbouwen? Of is het tijd om die dakkapel te realiseren? Schakel in al deze gevallen bouwbedrijf Menger Bouw in. Wij zijn uw ervaren, veelzijdige en meedenkende partner in de bouw. Aan ons kunt u zorgeloos uw plannen overdragen. Mogen wij een tuinhuis bouwen in Velserbroek? Wilt u dat wij uw badkamer verbouwen? Wij komen ook graag langs om een schuur of garage te bouwen. Zelfs uw zolder verbouwen wij precies zoals u wenst. Kortom, het is tijd uw klus over te dragen aan Menger Bouw. U bereikt ons vanuit Velserbroek op telefoonnummer 0255-516527.

Niet zoals elk ander bouwbedrijf in Velserbroek

Wij leggen u graag uit wat ons onderscheidt van andere bouwbedrijven in omgeving Velserbroek. Ten eerste staan wij klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Het maakt ons niet uit of wij enkel de badkamer mogen verbouwen van één woning of elk huis in een woonwijk van een dakkapel moeten voorzien. Een tweede punt dat ons onderscheidt van anderen, is dat wij enkel werken met het beste materiaal en het nieuwste gereedschap. Waar andere bouwbedrijven nog wel eens een keuken verbouwen of een tuinhuis bouwen met twijfelachtig materiaal, werken wij enkel met middelen die voldoen aan alle actuele wettelijke eisen. Zoekt u dus naar een bouwbedrijf dat uw renovatie kan uitvoeren, uw zolder wil verbouwen of een garage/schuur kan bouwen? Kies dan vanuit Velserbroek voor Menger Bouw.

Van een nieuwe dakkapel tot benodigde renovatie

Hebben wij de klus die u klaar heeft liggen nog niet genoemd? Geen zorgen. Ons scala aan diensten is enorm breed.

Leg uw wensen vrijblijvend aan ons voor. Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Of u nu een zeer noodzakelijke renovatie in gedachten heeft of een compleet nieuwe garage of schuur wilt laten bouwen. Wij zijn uw veelzijdige partner in Velserbroek. Hierbij onze kernwaarden in enkele woorden samengevat:

  • Maatwerk
  • Opgericht in 2001
  • VCA gecertificeerd
  • Gecertificeerd leerbedrijf
  • Klantspecifiek in passend advies

Velserbroek

Het is tijd uw badkamer, keuken of zolder te verbouwen

U kunt uw wensen vanuit Velserbroek vrijblijvend aan ons doorgeven. Dit kan telefonisch via 0255-516527. Een e-mail mag gestuurd worden naar info@mengerbouw.nl. Mogen wij voor u een enkele renovatie oppakken of heeft u een geheel bouwproject in de planning staan? De vakmensen van bouwbedrijf Menger Bouw horen graag wat zij voor u mogen betekenen in Velserbroek.

BEL ONS