Bouwbedrijf Velsen

Het vakkundige bouwbedrijf bij in Velsen

Bent u in Velsen op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf? Neem dan vanuit Velsen contact op met Menger Bouw. Sinds 2001 zijn wij gevestigd in IJmuiden. U kunt bij ons terecht wanneer u uw zolder wilt verbouwen, een schuur wilt bouwen of een renovatie wilt laten uitvoeren. Wij staan in Velsen en omgeving bekend als een bouwbedrijf dat zeer snel kan inspelen op spoedeisende situaties. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en is ons werk van hoge kwaliteit. Ook wanneer u door ons een garage laat bouwen, een keuken laat verbouwen of een dakkapel laat plaatsen. De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heeft u nog jaren plezier van het eindresultaat. Wij leveren vakmanschap. Heeft u interesse gekregen in onze diensten? Dan kunt u contact opnemen door te bellen naar 0255-516527. Wij zorgen ervoor dat u bij ons een vast aanspreekpunt heeft. Lees verder als u meer informatie wilt over bijvoorbeeld een nieuwe dakkapel of renovatie in Velsen.

Laat uw keuken verbouwen door Menger Bouw

Wat kunt u verwachten van Menger Bouw wanneer u een keuken of zolder laat verbouwen? Wanneer u contact met ons opneemt, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om u te helpen. Als het een spoedklus betreft, kunt u onze storingstelefoon 24 uur per dag bereiken. Wij zijn in staat om iedere klus aan te pakken. Denk hierbij aan een tuinhuis bouwen, een badkamer verbouwen of een dakkapel laten zetten. Onze mensen zijn uitstekend opgeleid en kunnen bij ieder project en elke verbouwing of renovatie in Velsen een kwalitatief hoogwaardig resultaat neerzetten. Inmiddels interesse gekregen in onze manier van werken en overweegt u om ons bouwbedrijf in te schakelen? Wij zetten graag nogmaals onze specialisaties voor u op een rij.

Velsen

Wat kunnen wij in Velsen voor u doen?

Wij kunnen voor u:

  • Een tuinhuis bouwen
  • Woningaanpassingen verrichten
  • Een schuur bouwen
  • Een keuken verbouwen
  • Een badkamer verbouwen
  • Een zolder verbouwen

Woont u in Velsen en heeft u andere klus? Ook dan kunnen wij u wellicht helpen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op vanuit Velsen

Besloten om uw badkamer te laten verbouwen of een renovatie te laten uitvoeren? Neem contact met ons op via 0255-516527. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@mengerbouw.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij kijken ernaar uit om u in Velsen tot dienst te zijn!

BEL ONS