Schuur bouwen

Precies naar uw wens gebouwd

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bouwbedrijf dat een schuur of garage kan bouwen op uw erf? Schakel in dat geval de vakmensen van Menger Bouw in. Wij zijn al sinds 2001 dé specialist in de ruime omgeving van IJmuiden als het gaat om bouwen, verbouwen en renoveren. Onze klantenschare bestaat zowel uit particulieren al bedrijven. Wij realiseren graag één enkele, unieke garage, maar volbrengen met net zoveel plezier een project waarbij in elke tuin van een gehele woonwijk een schuur moet komen te staan. Neem nu contact met ons op via 0255-516527 en wij komen uw schuur/garage bouwen, volledig naar uw wens.

Een schuur of garage bouwen doen wij zo

De vakmensen van Menger Bouw bouwen nooit zomaar iets. Voordat wij met het daadwerkelijke bouwen beginnen, horen wij graag wat voor een schuur of garage u voor ogen heeft. Prettig voor u om te weten is dat wij maatwerk leveren. U hoeft dus geen genoegen te nemen met een standaard schuur of garage. Wij realiseren precies het bouwwerk in de stijl en maat die u wenst. Desgewenst leveren wij u advies over materiaalgebruik of vorm. Zodra uw wensen en onze mogelijkheden kenbaar zijn, stellen wij een uitvoerige offerte voor u op. Deze transparante werkwijze behouden wij het volledige traject. Dit voorkomt dat u achteraf voor nare verrassingen komt te staan. Ook weten wij zo precies wat er van ons verwacht wordt. En u weet wat u aan ons heeft. Mocht er onverhoopt toch iets niet verlopen zoals gewenst? U kunt ons 24 uur per dag bereiken op onze storingstelefoon.

Uw zekerheden tijdens de bouw van uw schuur of garage

Behalve dat u de gehele dag door onze storingstelefoon kunt benaderen bij gebreken, bieden wij nog enkele andere mooie zekerheden. U kunt ervan op aan dat wij:

  • Maatwerk bieden
  • VCA gecertificeerd zijn
  • Sinds 2001 ervaring hebben
  • Een gecertificeerd leerbedrijf zijn
  • De juiste partner zijn voor particulieren en bedrijven

Schuur bouwen

Laat ons uw project bouwen

Kortom, zoekt u een expert in het bouwen van een schuur of garage? Kies dan voor Menger Bouw. Wij hebben vele jaren ervaring, werken met het beste materiaal en gaan pas tevreden naar huis als u tevreden bent met het resultaat. Geef aan ons geheel vrijblijvend uw wensen door via 0255-516527 of info@mengerbouw.nl. Dan komen wij binnenkort bij u langs om die ideale schuur of garage te bouwen.

BEL ONS