Menger Bouw is partner van Stichting Citymarketing Velsen. De stichting is onder andere bekend van de website .IJmuiden en de .IJmuiden letters. Een aantal keren per jaar brengen zij ook een magazine uit. Ook .IJmuiden geheten. In de afgelopen editie van het magazine stonden wij met een artikel. Omdat we partner dus zijn van de stichting. In dat kader doen we onderhoud aan de kerk in de Helmstraat in oud IJmuiden waar de stichting kantoor houdt. We hebben ons verhaal enthousiast verteld aan een journalist. Daarnaast kwam er een fotograaf langs.

Het artikel in .IJmuiden Magazine

Onderstaand het artikel:

Menger Bouw is partner van Citymarketing Velsen. Het bouwbedrijf helpt bij werkzaamheden in en aan het citymarketingkerkje aan de Helmstraat.

Woningaanpassingen, verbouwingen, renovaties, nieuwbouw. Werkzaamheden die het bouwteam onder leiding van Tjeerd Menger en Jeroen Tromp dagelijks uitvoeren bij particulieren, bedrijven, VvE’s en woningcorporaties. ‘Daarnaast hebben wij contractafspraken met VvE’s en woningcorporaties waarbij we 24/7 klaarstaan. Een snelle en goede service. Met andere woorden: flexibiliteit die staat’, zegt Jeroen.

‘We zijn van oorsprong een echt IJmuidens bouwbedrijf. In 2001 zijn we hier begonnen. Sinds die tijd is ons hechte team van vakmensen flink gegroeid en we hebben nauwelijks verloop, zelfs in de crisistijd hebben we niemand hoeven ontslaan. Waar we heel trots op zijn’, gaat Jeroen verder. ‘Daarbuiten hechten wij veel waarde aan de relatie met onze vaste co-makers. Denk hierbij onder andere aan installatiebedrijf Tol en ETB J. de Waard elektrotechniek. Hierdoor kunnen we onze opdrachten zorgvuldig voorbereiden en uitvoeren. Complete ontzorging. Dat is het uitgangspunt bij de door ons uit te voeren werkzaamheden. Van een nieuw slot in de achterdeur tot complete renovatie c.q. nieuwbouw.’

‘Eén van onze disciplines is Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) werkzaamheden uitvoeren in opdracht van de gemeente Velsen. Denk hierbij aan aanpassingen van badkamers bij ouderen die graag langer in hun vertrouwende omgeving willen blijven wonen, of een complete woningaanpassing voor mensen met een beperking’, vertelt Tjeerd. ‘Dankbaar werk.’

‘We werken altijd met een open begroting. Zo kan de klant exact zien wat de kosten zijn voor de te leveren prestatie. Eerlijk, transparant en betrouwbaarheid hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan. Het team van vaklieden en co-makers is goed opgeleid en we werken met hoogwaardige materialen met de juiste keurmerken. Iets wat je uiteraard mag verwachten van een bouwbedrijf dat inmiddels 18 jaar in Velsen en omstreken aan de weg timmert’, eindigt Jeroen.

Menger Bouw Partner van Stichting Citymarketing Velsen

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf die alles voor je uit handen neemt? Van begin van de verbouwing tot aan de oplevering? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEL ONS