Bouwbedrijf Ijmuiden

Uw betrouwbare bouwpartner

Bent u in IJmuiden op zoek naar een bouwbedrijf? Wilt u bijvoorbeeld een dakkapel of schuur/garage laten bouwen? Uw keuken laten verbouwen? Of wellicht uw volledige bedrijfspand aan een renovatie onderwerpen? Voor deze en andere klussen bent u aan het juiste adres bij Menger Bouw! Al sinds 2001 verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in IJmuiden nieuwbouwprojecten en verbouwingen op maat. Niet alleen voor particulieren, maar bijvoorbeeld ook voor woningbouwverenigingen, gemeenten en zeer uiteenlopende soorten bedrijven. Benieuwd wat wij in IJmuiden allemaal voor u kunnen betekenen? U leest het hieronder.

Wat kunnen wij in IJmuiden allemaal voor u betekenen?

Eén van de onderscheidende kwaliteiten van ons bouwbedrijf is onze enorme veelzijdigheid. Wij zijn probleemloos in staat om zeer uiteenlopende bouwprojecten voor onze rekening te nemen. Geen klus in IJmuiden is ons te groot of te klein. Zo kunnen wij voor u:

  • Een dakkapel realiseren
  • Uw badkamer verbouwen
  • Uw keuken verbouwen
  • Het dak van uw woning of (bedrijfs)pand van renovatie voorzien
  • Uw zolder verbouwen
  • Een nieuw tuinhuis bouwen
  • Woningaanpassingen in het kader van de WMO verzorgen

U hoeft er in IJmuiden overigens niet voor te vrezen dat veelzijdigheid bij ons ten koste gaat van kwaliteit.

ijmuiden

Onze ervaren vakmensen zijn uitstekend opgeleid en weten elke klus -van nieuwbouw tot renovatie- tot een zeer hoogwaardig resultaat te realiseren. Bovendien gebruiken wij uitsluitend de beste bouwmaterialen, zodat u jarenlang van het eindresultaat kunt genieten.

Maak in IJmuiden kennis met onze service

Naast veelzijdig en kwalitatief hoogstaand beschrijven onze klanten ons ook als flexibel en servicegericht. Of u door ons nu uw badkamer wilt laten verbouwen, een dakkapel laat plaatsen of uw zolder laat verbouwen, wij zorgen voor een vast aanspreekpunt en zijn altijd in staat om makkelijk in te spelen op veranderende omstandigheden en voorkeuren. Bovendien kunt u in het bijzondere geval van nood onze storingstelefoon 24 uur per dag bereiken (op contractbasis).

Uw keuken of zolder laten verbouwen? Zo bereikt u ons

Wilt u in IJmuiden uw badkamer laten verbouwen? Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat voor u die gedroomde dakkapel kan realiseren? Wilt u een schuur, garage of tuinhuis laten bouwen? Of wilt u die plannen om uw keuken te verbouwen nu eindelijk eens realiteit laten worden? Neem dan contact op met ons bouwbedrijf. U bereikt ons telefonisch via 0255-516527. U kunt ons ook mailen, via info@mengerbouw.nl. Wij kijken ernaar uit om u in IJmuiden van dienst te zijn!

BEL ONS