Bouwbedrijf Heemskerk

Ook uw bouwproject in goede handen

Wilt u uw woning in Heemskerk verfraaien met een prachtige dakkapel? Uw keuken laten verbouwen wellicht? Een schuur, garage of tuinhuis bouwen? Beschikt u over een bedrijfspand dat toe is aan een grondige renovatie? Of wilt u uw badkamer laten verbouwen? Dan bent u op de juiste plek aanbeland! Ook in Heemskerk staat Menger Bouw namelijk al sinds 2001 bekend als een even veelzijdig en als vakkundig bouwbedrijf. Dat betekent dat ook uw bouwproject bij ons in uitstekende handen is. Neem voor een vrijblijvende offerte vanuit Heemskerk contact op via 0255-516527 of lees snel verder op deze pagina voor meer informatie over ons bouwbedrijf.

De talrijke mogelijkheden die ons bouwbedrijf te bieden heeft

In de afgelopen vijftien jaar hebben wij in Heemskerk een tevreden klantenbestand opgebouwd dat bestaat uit onder meer particulieren, gemeenten en bedrijven. Zij schakelen ons onder meer in wanneer zij:

  • Een badkamer willen laten verbouwen
  • Een dak van renovatie willen laten voorzien
  • Een zolder willen laten verbouwen
  • Een nieuwe schuur of garage willen laten bouwen
  • Woningaanpassingen in het kader van de WMO willen laten uitvoeren
  • Een keuken willen laten verbouwen
  • Houtrot willen laten herstellen

Heemskerk

Keuken, badkamer of zolder verbouwen? Wij regelen het!

Het feit dat wij over ruime ervaring beschikken, betekent dat wij elk type klus al talrijke keren tot een succes hebben weten te maken. Ook in Heemskerk. Dit wil overigens zeker niet zeggen dat wij onze werkzaamheden op routine uitvoeren. In tegenstelling! Elke keer dat wij bijvoorbeeld een zolder mogen verbouwen, een dakkapel kunnen plaatsen of ingeschakeld worden voor een renovatie aan een keuken, beschouwen onze vakmensen dit als een nieuwe mogelijkheid om onze topkwaliteit opnieuw te bewijzen. Dit betekent dat u vooraf (desgewenst) professioneel advies op maat krijgt. Maar ook dat elk project met oog voor detail en het gebruik van de meest degelijke materialen uitgevoerd wordt. Zo heeft u in Heemskerk de zekerheid dat u jarenlang van bijvoorbeeld uw nieuwe keuken, badkamer of dakkapel kunt genieten!

Zo schakelt u uw betrouwbare bouwpartner in Heemskerk in!

Wij kunnen voor u een tuinhuis bouwen, maar ook uw keuken verbouwen, bedrijfspand met een renovatie van hernieuwde allure voorzien of een badkamer kundig verbouwen. Waarmee mogen wij u in Heemskerk van dienst zijn? Laat het ons weten via telefoonnummer 0255-516527 of mail naar info@mengerbouw.nl. Tot ziens in Heemskerk!

BEL ONS