Bouwbedrijf

Uw ideale aannemer vinden? Het is u gelukt!

Het perfecte bouwbedrijf voor uw bouwproject vinden, dat is op zichzelf al een behoorlijke klus. Er zijn natuurlijk talrijke aannemers waar u uit kunt kiezen, maar hoe weet u nu zeker dat u straks daadwerkelijk kunt genieten van het gedroomde eindresultaat? Gelukkig bent u terechtgekomen op de website van Menger Bouw. Wij zijn een bijzonder ervaren bouwbedrijf en onderhouden vaak al lange relaties met onze klanten. Ook benieuwd naar waarom zij geen behoefte meer hebben aan een ander bouwbedrijf wanneer ze eenmaal kennis hebben gemaakt met ons? U ontdekt het hieronder.

Een bouwbedrijf voor iedereen

Menger Bouw is een professioneel bouwbedrijf dat voor iedereen en voor elk type klus uitermate geschikt is. Tot onze klantenkring behoren onder meer particulieren, bedrijven en (woningbouw)verenigingen. Zij schakelen ons bijvoorbeeld in voor het verbouwen van een keuken, badkamer of kantoorruimte. Of voor nieuwbouwprojecten, zoals het realiseren van een schuur, garage of tuinhuis. Maar ook voor de renovatie van een dak of gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Geen opdracht is ons te klein of te groot. En de kwaliteit van ons bouwbedrijf? Ook dat zit wel goed.

Wij beschikken namelijk over uitstekend opgeleide, ervaren en VCA-gecertificeerde bouwexperts, die bij elke klus volledige klanttevredenheid weten te bewerkstelligen. Dat doen zij door maatwerk en een oog voor detail te combineren met een efficiënte werkwijze. Benieuwd geworden? Vraag direct een offerte aan via onderstaande contactgegevens of kijk eerst eens rustig rond op onze website voor foto’s van een aantal projecten die wij onlangs gerealiseerd hebben.

Vijf argumenten op een rijtje

We zetten graag nog eens vijf argumenten op een rijtje die maken dat wij ook voor u het gedroomde bouwbedrijf zijn:

  • Veelzijdigheid: wij verzorgen zowel nieuwbouw en aanbouw als renovaties
  • Een no-nonsense mentaliteit: wij zijn goed in wat wij doen en doen wat wij beloven
  • Eerlijke tarieven
  • Wij werken altijd op basis van een heldere offerte
  • Al onze mensen zijn uitstekend opgeleid en beschikken over een VCA-certificaat

Bouwbedrijf

Wilt u een offerte aanvragen? Zo kunt u ons bereiken

Spreekt het bovenstaande u aan en kunnen wij u verblijden met een volledig vrijblijvende offerte? Neem dan eens contact met ons bouwbedrijf op. Dat kan telefonisch via 0255-516527 of door een mailtje te sturen naar info@mengerbouw.nl. Schakel ons in als uw bouwbedrijf, daar zult u zeker geen spijt van krijgen!

BEL ONS