Badkamer verbouwen

Op zoek naar een echte badkamerspecialist? U treft het!

Bent u van plan om uw badkamer te laten verbouwen? Zoek dan niet verder. U bent namelijk aanbeland op de website van Menger Bouw, erkend specialist in het verbouwen van badkamers. Al sinds 2001 verzorgen wij vanuit onze thuisbasis in IJmuiden voor prachtig verbouwde badkamers. Vraag direct een offerte op maat aan via onderstaande contactgegevens of lees eerst rustig verder om kennis te maken met al onze onderscheidende kwaliteiten.

Specialist in badkamer verbouwen

Wij verzorgen badkamerrenovaties in alle soorten en maten. In sommige gevallen behoeft een badkamer slechts een relatief kleine aanpassing. Het vervangen van een toilet of wastafel bijvoorbeeld. In andere situaties vragen onze klanten ons om een volledige renovatie te verzorgen. Met compleet nieuw sanitair en een vervanging van het tegelwerk bijvoorbeeld. Maar ongeacht de omvang van het project gaan onze gediplomeerde en gecertificeerde vakmensen elke klus met dezelfde benadering aan: zij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Deze instelling, in combinatie met het gebruik van uitsluitend producten van A-merken, zorgt ervoor dat wij uw badkamer tot een ruimte verbouwen waar u met veel plezier gebruik van maakt!

Snel en efficiënt uw badkamer verbouwen

Het verbouwen van badkamers gaat gepaard met enige overlast, met name als u kiest voor een totale renovatie. Met Menger Bouw kiest u echter voor het bouwbedrijf dat het ongemak altijd tot het absoluut minimum weet te beperken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij elke klus bijzonder snel en efficiënt tot een goed einde te brengen!

Meer redenen om uw badkamer door ons onder handen te laten nemen

U laat uw badkamer zorgeloos verbouwen door Menger Bouw. Niet in de laatste plaats omdat:

  • Wij zeer flexibel zijn en makkelijk inspelen op veranderende voorkeuren
  • Wij helder communiceren en altijd werken via een gedetailleerde offerte
  • Al onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat
  • U bij ons terecht kunt voor professioneel advies op maat
  • Wij scherpe tarieven hanteren

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen? Vraag een offerte aan.

Wilt u bij ons een volledig vrijblijvende offerte aanvragen voor de verbouwing van uw badkamer? Dat kan telefonisch via 0255-516527, of door te mailen naar info@mengerbouw.nl. U bent bij Menger bouw aan het juiste adres om uw badkamer te verbouwen.

BEL ONS