Bouwbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een bouwbedrijf?

Heeft u in Amsterdam een bouwbedrijf nodig voor een nieuwbouwproject of renovatie? Maak dan kennis met Menger Bouw. Onze vakmensen pakken allerhande klussen op. Zo plaatsen wij een dakkapel op uw woning in Amsterdam, maar kunnen wij ook ingeschakeld worden om uw keuken, badkamer of zolder te verbouwen. Wij staan als bouwbedrijf bekend als partner voor particulieren en bedrijven. Geen klus is ons te klein of te groot. Voor alles in, op of aan uw woning zijn wij uw specialist. Maar ook als u een schuur, garage of tuinhuis wilt laten bouwen horen wij graag wat uw wensen zijn. Geef deze nu vanuit Amsterdam aan ons door via 0255-516527!

Diensten van ons bouwbedrijf in Amsterdam

Wat mogen wij voor u in Amsterdam realiseren?

  • Mogen wij uw keuken verbouwen?
  • Wilt u dat wij uw zolder verbouwen?
  • Wenst u dat wij uw badkamer verbouwen?
  • Is uw wens dat wij een dakkapel plaatsen?
  • Of wilt u ons iets buiten uw huis laten realiseren?

In dit laatste geval zijn wij in te schakelen om bijvoorbeeld een garage te bouwen.

Amsterdam

Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij op elk erf een passende garage verwezenlijken. Dit geldt overigens ook als wij een schuur of tuinhuis bouwen. Bent u al in het bezit van een mooie keuken, zolder, badkamer, dakkapel of schuur? Maar vertoont deze gebreken? Schakel onze vakmensen dan in voor een uitvoerige renovatie.

Onze voordelen bij een renovatie

Onze aanpak in Amsterdam wordt zeer gewaardeerd. Of wij nu ingeschakeld worden voor een kleinschalige renovatie bij een particulier of een dakkapel mogen plaatsen op elke woning van een woningcorporatie. Onze aanpak onderscheidt zich onder meer dankzij het feit dat wij slechts één aanspreekpunt hanteren. Dit maakt het gehele traject in Amsterdam voor u overzichtelijk, transparant en betrouwbaar. Al onze specialisten zijn VCA gecertificeerd. En zij gebruiken het beste materiaal. Dit geldt voor elke klus. Of zij nou een compleet nieuwe garage of schuur bouwen of ingezet worden om uw keuken, badkamer of zolder te verbouwen. Een laatste voordeel is dat wij werken met een 24-uurs storingstelefoon. Mocht er onverhoopt iets het traject tegenwerken, dan vinden wij daar direct een passende oplossing voor.

Wij komen uw badkamer, keuken of zolder verbouwen

Graag horen wat u van ons wenst in Amsterdam. Een grootschalige verbouwing? Het plaatsen van een dakkapel? Of mag er iets gerenoveerd worden? Geef uw wensen door aan bouwbedrijf Menger Bouw. U bereikt ons via telefoonnummer 0255-516527 en e-mailadres info@mengerbouw.nl. Menger Bouw is uw ervaren, vakkundige en betrouwbare bouwbedrijf in Amsterdam!

BEL ONS